Sarok ülőgarnitúra

A sarok ülőgarnitúra nem csupán helytakarékos, hanem mutatós, heverészésre alkalmas darabja lehet nappalinknak. Ágyazható, ágyneműtartós kialakítás? Kicsi, nagy méret? Nálunk megtalálod! Előleg vagy foglaló nincs, fizetés az ingyenes szállításkor.

Rendezés:
Név

Összesen 100
Mutass:
21

A sarok ülőgarnitúra helytakarékos megoldás!


A sarok ülőgarnitúra igazi mentsvár azokban a lakásokban, házakban, ahol minimális szabad hely áll rendelkezésre, már ami a kreatív lakberendezést illeti. Ha eddig úgy gondolta, hogy a hely szűke miatt esélytelen otthonába garnitúrát költöztetnie, akkor itt a megoldás. 


A sarkak egyik legnagyobb hátránya, hogy nehezen kihasználhatóak, pedig egy talpalatnyi helyet körbefognak. A speciálisan kiképzett bútordarab, azonban éppen arra hivatott, hogy ezt, a látszólag parlagon heverő helyet ki és betöltse. 


Innentől kezdve a sarkak hasznos felületté avanzsálnak, arról nem is beszélve, hogy a segítségükkel olyan bútorelemek is bekerülhetnek a lakásába, melyekről azt hitte, hogy sohasem gyönyörködhet bennük. A kicsi hely nem kizáró ok, pusztán nehezítő tényező, ám ez még nem azt jelenti, hogy nem létezik praktikus, kézen fekvő megoldás.


Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+36 20 392 2901