Bézs kanapék, sarokkanapék és kanapéágyak

A bézs (beige)-a nappali örök színe! Nézz szét kínálatunkban és találd meg azt a kialakítású bézs ülőgarnitúrát, ami a nappalidhoz a legjobban illik akár sarok, kanapéágy kivitelben! A darabot országos szinten INGYENESEN KISZÁLLÍTJUK!

Rendezés:
Név

Összesen 13
Mutass:
21

Ha már kanapé, akkor miért bézs?


A bézs (beige) szín a nappali örök nyertese. Jellemzően passzol a hagyományos bútorkészlethez, ami egy nappaliban megtalálható.


Habár a nappalink kialakításától és stílusától is függ, hogy milyen színű darabra lenne szükségünk, általában elmondható, hogy a bézs színárnyalatú ülőgarnitúrák frappánsak.


Melyik színárnyalathoz hasonlít a legjobban?


A válasz az, hogy a barnához, de attól azért igenis eltér. Picit olyasmi a hatása, mintha egy erős barna színbe egy adag fehéret kevertünk volna. Annál viszont sokkal lágyabb és könnyedebb.


Eredetileg a festetlen, nyers gyapjút idézi a küllemével. Sok megkülönböztethető árnyalata van, például a gyöngybézs, krémbézs, aranybézs és a búzabézs.


Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06 20 392 2901