Hogyan válasszunk ülőgarnitúrát kanapét?

Egy jó választás soha nem egyszerű. Mindig érdemes szem előtt tartanunk, hogy a döntés több dologtól is függhet. Ez nincs másképp kanapé, ülőgarnitúra vagy franciaágy esetén sem. Nagyon fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy a kanapé és ülőgarnitúra, amit választunk, sok éven keresztül a háztartásunk része lesz majd.


Milyen szempontokat kell mérlegelnünk?

Természetesen, sokféle szempont szerint lehet választani. Az alábbiak azok, amelyek a leginkább fontosak lehetnek számodra:

Alak

A kanapék három fő csoportra oszthatók alak szerint: egyenes kanapé, L alakú (sarokkanapé), és U alakú kanapé. A választott darab alakja függhet attól, hogy mennyire helytakarékos a lakás. Amennyiben kevesebb terület áll rendelkezésre, jellemzően az egyenes kanapék számítanak a legjobb választásnak, míg az U alakú darabok nagyobb méretűek. Természetesen a látványon felül fontos lehet még meggondolnunk, hogy egy irodába, vagy a nappaliba szeretnénk a darabot elhelyezni.

Üzeletünk jóformán az összes lehetséges alakú kanapét árusítja ingyenes kiszállítással.

Méret

Egy fotó természetesen szolgálhat "iránymutatóként" a kanapé méreteire vonatkozóan, azonban ne feledjük: a darab mindenképp el kell, hogy férjen a kijelölt helyen. Minden esetben mérje le a kijelölt hely méreteit, a biztonság kedvéért és hasonlítsa össze ezt a leírásban szereplő mérettel.

Nálunk gyakorlatilag bármilyen méretben tud választani.

Szín

Egy jó választáskor lehet a kanapé színe. Mennyire illik a környezetbe? Élénkséget szeretnénk vinni bele, vagy csupán egy exkluzív bútort szeretnénk a nappaliba? Érdemes átgondolnunk, hogy mennyire strapabíróak ezek a kanapék, és hogy a színük mennyire tartós.

Mi több, mint száz féle színárnyalatban kínálunk kanapékat, és ülőgarnitúrákat.

Stílus

Modern, vagy klasszikus kiállás? Sokszor talán ez a legelső kérdés, már a szín, vagy talán a méret előtt. Az igazság az, hogy ez szubjektív, mindenkinek más és más lehet az igénye. Egy régiesebb környezetben kifejezetten jól mutathat egy exkluzív kivitelű darab, míg egy modern nappaliba különlegességet vihet egy picit régiesebb.

Gyakorlatilag bármilyen stílusú kanapét tudunk Önnek kínálni.

Ágyazhatóság

Nagyon fontos szempont, hogy egy kanapé ágyazható-e vagy sem. Habár vannak kifejezetten puha kivitelű darabjaink is, úgy gondoljuk, hogy állandó, alvási célokra jobb lehet egy hagyományos ágy. Ennek ellenére, sok alkalommal jó szolgálatot tehet egy ágyazható kanapé, amennyiben a vendégeinket kellene elszállásolni valahová.

Tárolási funkció

Rengeteg kanapé kifejezetten praktikus választás, amennyiben valamilyen tárolási feladatot kellene ellátni. Ez jellemzően ágynemű szokott lenni, de lehet igazából bármi: ez a tulajdonság nagyon praktikus, amennyiben kisebb lakásunk lenne.

Relaxáció

Egy kanapé mi másra jó, ha nem relaxálásra? Gondolhatnánk elsőre. Természetesen, mindegyik alkalmas lehet arra, hogy kényelmesen bele huppanjunk, és egy picit pihenjünk, azonban a relax funkciós kanapék erre a legjobbak. Ezek jellemzően dönthető támlával rendelkeznek.

Frissen érkezett termékeink

Luxus kanapék

A luxusság és kényelmesség az első? A príma komfort? Tovább

Prémium minőségű import kanapék, első kézből!

Top termékeink

A legkeresettebb termékeink, egyedülálló árakon! Tovább

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Az alábbi számot hívja fel vagy nyomja meg a gombot, amennyiben érdeklődik a kiszemelt terémkkel kapcsolatban!

+36 20 392 2901
X
Hívja értékesítőnket bizalommal!
+36 20 392 2901