Ülőgarnitúra

Termékeinkre a legolcsóbb árgarancia érvényes: ha bárhol máshol megtalálja olcsóbban Magyarországon, akkor ugyanannyi pénzért odaadjuk. Előleg vagy foglaló nincs, fizetés az ingyenes szállításkor. Nagy szín-és anyagválaszték, akár 3-2-1, sarok, U formájú kivitelben!

Rendezés:
Név

Összesen 295
Mutass:
21

Mitől lesz jó választás egy ülőgarnitúra?

Ahhoz, hogy a nappalink tökéletes összhangot kaphasson, egy elem márpedig igenis nélkülözhetetlen. Ez pedig a megfelelően kiválasztott, stílusban a lakásunkhoz illő frappáns ülőgarnitúra.


Milyen extra funkciók érhetők el?

Kereskedésünk nem csupán szimpla ülőgarnitúrákat árusít. Nálunk egy ilyen darab számos alkalommal extrákat rejt magában. Melyek lennének ezek?


  • Ágyazhatóság
  • Ágyneműtartós
  • Relax funkció


Az ágyazható (kinyitható) ülőgarnitúra nagyon praktikus, ha időnként vendégeink akadnának éjszakára. Az ágyneműtartós funkcionalitás révén helyet spórolhatunk meg drága lakásunkban, hiszen tárolási feladatokra használhatók fel. A relax funkció (motoros vagy manuális) teszi lehetővé, hogy rendszeresen relaxáljunk egy jót.


Milyen kialakításban kapható?

Áruházunkban ingyenes kiszállítással rendelhető akár sarok, U formájú, vagy pedig 3-2-1 ülőgarnitúra. A legtöbb anyag-és színkombinációt lefedi a kínálatunk.

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Az alábbi számot hívja fel vagy nyomja meg a gombot, amennyiben érdeklődik a kiszemelt terémkkel kapcsolatban!

+36 20 392 2901
X
Hívja értékesítőnket bizalommal!
+36 20 392 2901