Ülőgarnitúra

Termékeinkre a legolcsóbb árgarancia érvényes: ha bárhol máshol megtalálja olcsóbban Magyarországon, akkor ugyanannyi pénzért odaadjuk. Előleg vagy foglaló nincs, fizetés az ingyenes szállításkor. Nagy szín-és anyagválaszték, akár 3-2-1, sarok, U formájú kivitelben!

Rendezés:
Név

Összesen 298
Mutass:
21

Mitől lesz jó választás egy ülőgarnitúra?

Ahhoz, hogy a nappalink tökéletes összhangot kaphasson, egy elem márpedig igenis nélkülözhetetlen. Ez pedig a megfelelően kiválasztott, stílusban a lakásunkhoz illő frappáns ülőgarnitúra. Az egyediség már csak extra szempont. 


Milyen extra funkciók érhetők el?

Kereskedésünk nem csupán szimpla ülőgarnitúrákat árusít. Nálunk egy ilyen darab számos alkalommal extrákat rejt magában. Melyek lennének ezek?


  • Ágyazhatóság
  • Ágyneműtartós
  • Relax funkció


Az ágyazható (kinyitható) ülőgarnitúra nagyon praktikus, ha időnként vendégeink akadnának éjszakára. Az ágyneműtartós funkcionalitás révén helyet spórolhatunk meg drága lakásunkban, hiszen tárolási feladatokra használhatók fel. A relax funkció (motoros vagy manuális) teszi lehetővé, hogy rendszeresen relaxáljunk egy jót.


Milyen kialakításban kapható?

Áruházunkban ingyenes kiszállítással rendelhető akár sarok, U formájú, vagy pedig 3-2-1 ülőgarnitúra. A legtöbb anyag-és színkombinációt lefedi a kínálatunk.

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Az alábbi számot hívja fel vagy nyomja meg a gombot, amennyiben érdeklődik a kiszemelt terémkkel kapcsolatban!

+36 20 392 2901
X
Hívja értékesítőnket bizalommal!
+36 20 392 2901