3 2 1 ülőgarnitúrák

3-2-1 ülőgarnitúrák hatalmas színválasztékban! Pompás, exkluzív kialakítás! Előleg vagy foglaló nincs, fizetés az ingyenes szállításkor.

Rendezés:
Név

Összesen 18
Mutass:
21

Mit jelent az, hogy 3 2 1 ülőgarnitúra szett?


A 3-2-1 ülőgarnitúra szett (vagy esetleg kanapé szett) jellemzően egy olyan összeállítást jelent, ahol azonos kialakítású, kinézetű, anyagú és színvilágú kanapéból veszünk egy 3 férőhelyes, 2 férőhelyes és 1 férőhelyes kanapét.  

Tulajdonképpen úgy érdemes elképzelnünk-ha nagyon „egyszerű” nyelven szeretnénk fogalmazni-hogy három lényegében ugyanolyan egyenes kanapé más méretben.


Mikor ideális választás egy ilyen kanapészett?


Természetesen felmerülhet az az igény, hogy a kicsit nagyobb nappalinkba egy komplett szettet vásároljunk. Vagy az egész lakásra nézve szeretnénk egy egységes stílust megteremteni és a különböző darabokat külön helységekbe szeretnénk helyezni.

Amennyiben több kanapét vagy ülőgarnitúrát akarunk vásárolni, akkor érdemes lehet elgondolkodnunk azon, hogy erre voksoljunk.


Milyen stílusút érdemes választanunk?


Ez teljes mértékben az otthonunkon és ízlésünkön múlik. A bézs és barna szín a nappalik örökös nyertese. A fekete komolyságot sugároz, a fehér pedig letisztult exkluzivitást. A felületi kialakítás is nagyban változó lehet a szerint, hogy mennyire letisztult és egyedi.

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Az alábbi számot hívja fel vagy nyomja meg a gombot, amennyiben érdeklődik a kiszemelt terémkkel kapcsolatban!

+36 20 392 2901
X
Hívja értékesítőnket bizalommal!
+36 20 392 2901